OM OSS


I januari 2021 hade vi nyöppning av Linnés mysigaste frisörsalong, när den anrika Vita saxen förnyades och blev BoHo hair!

100% kundnöjdhet, kreativitet och omtanke om miljö är ledord för både hur salongen drivs och för oss som arbetar här.


Att vara lyhörd för vad du som kund vill ha, samtidigt som vi bidrar med nytänk och kreativitet gör att du som kund kommer bli helt nöjd med både ditt besök hos oss och med din nya frisyr/färg.

För att göra minsta möjliga klimatavtryck tänker vi miljö i både stort och smått. Både när det gäller de produkter vi använder i vårt dagliga arbete och de produkter som finns till försäljning på BoHo hair, är vårt fokus miljövänligt. Till största delen används produkter från Davines, en leverantör som är erkänd för sitt hållbarhetstänk.

Vi jobbar även med Olaplex och Malibu C.


Självklart påverkar vårt miljötänk även de mindre sakerna, allt ifrån att välja miljövänlig färg när vi renoverar salongen, att köpa viss inredning second hand, att källsortera till att servera ekologiskt kaffe/te vid ditt besök.

FRIDA

Det är jag som har den stora äran att vara ägare av Boho hair!

Jag har arbetat som frisör sedan 2003 och under den tiden har jag jobbat både i Jönköping, Oslo och sedan 2013 i Göteborg.

Självklart har jag både gesäll- och mästarbrev. Jag går regelbundet på kurser och utbildningar för att alltid hålla mig uppdaterad inom de senaste trenderna och teknikerna.

Det bästa jag vet med att vara frisör är all personlig kontakt jag har med mina kunder, det och att jag kan använda min kreativitet till att skapa frisyrer/hårfärger som gör människor glada!


Även om jag är allround som frisör (b.la. efter 4 år på en hår och skägg salong på 2:a långgatan) så brinner jag lite extra för alla typer av färg/sling behandlingar, gärna i kombo med klippning!


På min fritid försöker jag vidga mina vyer genom att resa till olika delar av världen. Jag tillbringar gärna min tid i skogen med min hund Otis eller på olika yogakurser. 

Sara

Jag och Frida träffades första gången 2009 då vi arbetade ihop på samma salong. Sedan dess har vi varit goda vänner och det är en ära att jag nu fått möjligheten att bli hennes kollega igen, här på Boho hair!

Jag är uppväxt i Ed, Dalsland. 2010 flyttade jag till Göteborg för att arbeta. Samma år tog jag mitt gesällbrev och frisörlicens.

Frisöryrket ger mig möjligheten att arbeta med det jag älskar - att skapa och att få arbeta med händerna.

Skaparlusten i kombination med det dagliga kundmötet och de starka relationer jag fått med mina stamkunder gör vardagen både varierade, utmanade och rolig!

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med både långt och kort hår, och har tidigare tävlat med frisörlandslaget på både dam och herrsidan.

Färg/slingor, uppsättning, kanske bara en klippning. Hos mig är du i trygga händer!

På min fritid umgås jag gärna med min familj och vänner, jag har även ett stort intresse för mat och resor.

OTIS

Mitt namn är Otis och jag är en fransk bulldog. Jag finns på plats i salongen när min matte Frida jobbar.

För det mesta håller jag till ute i vårt personalrum, där jag gillar att busa och tugga på ben när jag inte sover.