OM OSS


I januari 2021 hade vi nyöppning av Linnés mysigaste frisörsalong, när den anrika Vita saxen förnyades och blev BoHo hair!

100% kundnöjdhet, kreativitet och omtanke om miljö är ledord för både hur salongen drivs och för oss som arbetar här.


Att vara lyhörd för vad du som kund vill ha, samtidigt som vi bidrar med nytänk och kreativitet gör att du som kund kommer bli helt nöjd med både ditt besök hos oss och med din nya frisyr/färg.

För att göra minsta möjliga klimatavtryck tänker vi miljö i både stort och smått. Både när det gäller de produkter vi använder i vårt dagliga arbete och de produkter som finns till försäljning på BoHo hair, är vårt fokus miljövänligt. Till största delen används produkter från Davines, en leverantör som är erkänd för sitt hållbarhetstänk.

Vi jobbar även med Sunlights balayage, Olaplex, Hairtalk och Malibu C.


Självklart påverkar vårt miljötänk även de mindre sakerna, allt ifrån att välja miljövänlig färg när vi renoverar salongen, att köpa viss inredning second hand, att källsortera till att servera ekologiskt kaffe/te vid ditt besök.

FRIDA

Det är jag som har den stora äran att vara ägare av Boho hair!

Under mina 17 år som frisör har jag jobbat både i Jönköping, Oslo och de senaste 11 åren i Göteborg.

Självklart har jag både gesäll- och mästarbrev. Jag går regelbundet på kurser och utbildningar för att alltid hålla mig uppdaterad inom de senaste trenderna och teknikerna.

Det bästa jag vet med att vara frisör är all personlig kontakt jag har med mina kunder, det och att jag kan använda min kreativitet till att skapa frisyrer/hårfärger som gör människor glada!


Även om jag är allround som frisör (b.la. efter 4 år på en hår och skägg salong på 2:a långgatan) så brinner jag lite extra för alla typer av färg/sling behandlingar, gärna i kombo med klippning!


På min fritid försöker jag vidga mina vyer genom att resa till olika delar av världen och i min vardag är mitt stora intresse, utöver mitt frisörjobb, att yoga.

THERESE

Jag och Frida är gamla kollegor och jag är superglad över att vara på plats på Boho hair! From den 1 augusti hittar ni mig här!


Jag har jobbat som frisör i över 16 år och har både gesäll och mästarbrev. Kurser och utbildningar ser jag som en viktig del i min utveckling inom yrket.

Jag började min karriär i Örnsköldsvik där jag är uppvuxen men har bott och jobbat i Göteborg senaste 15 åren.

Jag älskar att mitt yrke är så omväxlande och jag brinner lite extra för att arbeta med blonda hår, men även färg, uppsättningar och styling ligger mig varmt om hjärtat.


Det bästa jag vet med att vara frisör är den personliga kontakten jag får med mina kunder. Att tillsammans jobba fram det bästa hos dig med stora eller små medel, gör att jag utvecklas och brinner för yrket lika mycket idag som jag gjorde för 16 år sedan.

På min fritid fortsätter jag att vara kreativ och skapa, alltifrån oljemålningar och skrift, till heminredning och odling.

OTIS

Mitt namn är Otis och jag är en fransk bulldog. Jag finns på plats i salongen när min matte Frida jobbar.

För det mesta håller jag till ute i vårt personalrum, där jag gillar att busa och tugga på ben när jag inte sover.