FÖRSTA GÅNGEN HÄR?Vi är så glada över att du har hittat hit!

Ska du göra någon typ av färgbehandling och inte har varit hos oss innan ber vi dig att ringa in till salongen (031-14 09 89) så kan vi tillsammans gå igenom vad du vill göra och vilken tidsåtgång som krävs, Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt besök!

Ska du boka in enbart en klippning så är du välkommen att boka direkt via webben.


Har du varit hos oss tidigare?

Då klickar du dig in på bokningssidan och bokar en tid!


Kom ensam till din bokade behandling!

För att vi ska kunna skapa en så avslappnande miljö som möjligt och göra besöket hos oss till en lugn och positiv upplevelse så ber vi dig att inte ta med sällskap till ditt bokade besök.


Vi ses när vi är friska! För oss är det en självklarhet att vi är helt friska och utan symptom när vi går till vårt arbete. Vi ber sig därför att boka om/flytta fram din tid om du inte är frisk eller har symptom. Så ses vi när du är helt frisk igen!


Behöver du av- eller omboka din tid?

När du bokade ditt besök fick du en bekräftelse till din mail. Längst ner i det mailet kan du klicka på en länk som heter AVBOKA och via den kan du avboka ditt besök (denna länk används upp till 24h innan bokad tid). När du har avbokat din tid får du en bekräftelse på din avbokning till din mail.

Vill du omboka din tid gör du först en avbokning, därefter går du via bokningssidan och bokar in en ny tid.

Har du frågor eller undrar över något, tveka inte att höra av dig!

Vi ser fram emot ditt besök! / Frida & Sara